Vés al contingut
1

'Caretta a la vista', si veus una tortuga marina truca al 112

 

 

La Generalitat ha informat que s'inicia la temporada de nidificació de tortugues marines. Per tant, si us trobeu tortugues marines que surten a fer niu a la sorra, o els seus rastres a les vostres platges, heu de trucar al 112. A Mallorca ja s'ha registrat la primera posta d'ous de la temporada i al Maresme s'han donat diversos casos els darrers anys de postes d'ous de tortuga de l'espècie caretta. Es demana a la població que estigui ben informada i tingui molt clar com actuar en cas de trobar una tortuga marina a la platja o algun rastre.


 

El projecte també s'ha fet arribar a ajuntaments i altres estaments i als observadors: tècnics d’ajuntaments, policia local, agents rurals, personal de les empreses de neteja de platges, socorristes, entitats ambientals, responsables i treballadors de guinguetes de platja, etc.

L’enllaç de la descàrrega (de moment disponible per Android) és el següent: https://play.google.com/store/apps/details?id=puntjif.com.caretta&hl=en_US


 

 Aquí trobareu material divulgatiu perquè en feu difusió entre qui considereu oportú, així com l’enllaç a la web del Caretta a la Vista: www.carettaalavista.com, on podreu trobar més informació i materials per visualitzar i descarregar.