Vés al contingut
1

Els usuaris de la platja per a gossos denuncien l'entrada de pescadors amb canya dins del recinte

 

 

Usuaris de la platja per a gossos han dit a Ràdio Pineda que alguns pescadors de canya fan servir aquest espai per a pescar. Han advertit que no està permès i demanen que no hi accedeixin pels perills que poden causar als animals, per exemple, amb la pèrdua d'hams o altres estris de pesca.

Recordem que és un espai de platja habilitat perquè s’hi banyin els gossos i els seus propietaris i està tancat i senyalitzat, de forma que quedarà clar que a l’espai hi estarà permès el bany dels animals de companyia. Ocuparà una extensió de litoral d’uns 100 metres quadrats entre la platja de Poblenou i la platja de la Riera, a l’alçada del carrer Marina.

S'hi han instal.lat unes tanques delimitadores de l’espai i rètols amb la normativa d’ús i manteniment. La platja és oberta tot l'any i la gaudeixen gossos de Pineda però també d'altres poblacions veïnes i també de turistes que hi venen expressament.


 

Recordem que només està permès anar amb gossos a la platja en aquest sector, mentre que a la resta de la platja de Pineda està prohibit.