Vés al contingut
1

Els alumnes d’infantil de l’escola Poblenou treballen l’artista Joan Miró

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Coneixen la vida i l’obra de l’artista mitjançant un conte, escriuen el nom com ell i fan de ‘mironins’. Els alumnes de I3 a I5, cada grup amb el seu nivell, ho treballen dins l'àrea Art & Craft. La tutora Carme Vila i la Jasmina Durbau han explicat que una part del projecte el fan en anglès. L’objectiu és treballar i desenvolupar la creativitat dels més petits i ampliar vocabulari.

 

1

Jasmina Durbau i Carme Vila

 

 

Si l’obra de Joan Miró és una font d’inspiració, sensibilització i aprenentatge per a tothom, per als més petits la seva descoberta és extraordinària. L’explosió de colors i formes sedueix tant als alumnes que per si sola convida a la creativitat. Una representació d’alumnes ens han parlat de la vida i l’obra de Joan Miró. L'Alba, la Èlia, la Bruna, en Martín, en Sergi i l'Ishak ens han explicat que el que més els ha cridat l’atenció són els colors, les escultures i les lletres de Joan Miró.

 

2

L'Alba, la Èlia i la Bruna

 

3

En Martín, en Sergi i l'Ishak

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte de ‘Joan Miró’ de l’escola Poblenou al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez


4

 

5

Diferents treballs de plàstica relacionats amb Joan Miró

 

 

6

La samarreta de Joan Miró que lluiran a la festa de final de curs del centre

 

7