Vés al contingut
1

La Fira d’Entitats ha omplert la Plaça de les Mèlies d'associacions i públic que les ha volgut conèixer

 

GALERIA DE FOTOS

 

Aquest any hi han participat algunes de les entitats més actives de Pineda, culturals, esportives i de tot tipus i s'han fet actuacions, demostracions i la novetat ha estat un vermut al migdia per celebrar la fira que ha fet el XIP. Cal destacar l'actuació del guitarrista pinedenc Àlex Pañero que va tocar un repertori de clàssics i va mostrar el seu gran nivell amb la guitarra elèctrica.

 

1

 

En total hi han participat cap a 40 entitats i totes elles han organitzat activitats i demostracions durant el cap de setmana.

La regidora en funcions de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Pineda Verònica Rebollo ha explicat que aquest any s'ha vist molt de moviment a la plaça en una fira que anirà evolucionant.

L'alcalde de Pineda ha dit que «les entitats fan un paper molt important perquè creen una xarxa social que ajuda molt a moltes famílies i al propi ajuntament». Xavier Amor ha afegit que es crearà una nova estructura de gestió a l'Ajuntament per facilitar la tasca de les entitats, la petició de permisos i altres elements «per fer-ho més fàcil i àgil i també sostenible».

 

1

 

 

Les activitats de la Fira s'han concentrat a la Plaça de les Mèlies amb algunes actuacions a Can Comas. S'ha vist balls, tallers diversos, sortejos, entre altres i també el ball dels Gegants de Pineda i s'han fet degustacions culinàries, actes de solidaritat i activitats esportives.

També Ràdio Pineda ha fet una programació especial durant la fira, amb emissions en directe des de la plaça i informació a través de les xarxes socials.

 

1

 

 

1

 

 

1