Vés al contingut
1

Xavier Amor anuncia una nova estructura a l'Ajuntament amb la creació de l'Àrea de Barris que treballarà amb la resta de regidories

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

En una entrevista a Ràdio Pineda ha explicat que «ho portarà un membre de govern, i es dividirà el municipi en tres sectors». "Volem que els regidors/es siguin molt més actius en la resolució de problemes" segons ha dit Xavier Amor. La nova organització tindrà el sector de Poblenou, Can Carreras, Can Pelai, Can Moré, Santa Anna i Can Feliu de Manola. Un altre sector serà les Creus, el centre, Sara Llorens i Can Cornet, i la tercera àrea serà el Carme, Pinemar, Can Bel i Bellamar.

Els tres sectors tindran una oficina presencial amb visites dels regidors/es que podran atendre els veïns de la població. Les oficines seran al Centre Cívic Poblenou, a Mas Rafart i al local de l'AAVV del Carme.

Xavier Amor ha dit que «volen acostar l'administració a la gent amb regidors referents, i accés directe amb un rang especial que pugui treballar de forma transversal». Xavier Amor ha dit que «tenen l'estructura clara i es crearà una línia telefònica i correu per agilitzar els tràmits a les demandes dels ciutadans». Segons ha dit que «els regidors referents podran donar instruccions a la Policia Local o Brigada entre altres».


També ha anunciat que «estan treballant des de dilluns per la nova organització municipal i els propers dies faran nous anuncis».

 

 

 

 

Xavier Amor buscarà el consens per tirar endavant algunes propostes per fer durant el mandat. A Ràdio Pineda ha dit que «hi ha moltes propostes compartides i això cal aprofitar-ho i alguns necessiten la feina de tothom».

També ha parlat de la importància d'acabar projectes que estan ja en marxa. Aquest és el cas de la Biblioteca de Poblenou, que s'ha acabat l'obra i ara es prepara per obrir portes, o també el pont del camí del mig a la Riera, el pla d'asfaltat i el pla de voreres. Per més endavant, preparen grans projectes que necessitaran del màxim consens. Per això també presentaran, més endavant, el seu pla d'actuació per als propers quatre anys.

Xavier Amor també ha dit que «ja prepara el nou projecte de govern a l'Ajuntament i una nova forma de treballar». Segons ha dit, «això li permetrà poder repartir les carteres».

 

La constitució oficial de l'Ajuntament, en què Xavier Amor es proclamarà de nou alcalde, serà el 17 de juny. Més endavant arribarà l'anomenat ple del cartipàs, en que es designen les carteres de cada regidor i regidora de govern. Fins llavors, demana a la ciutadania una mica de temps per preparar canvis i millores per Pineda.