Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC): «Tindrem pressupostos participatius i presentarem el Pla d'Acció Municipal»

 

 

Ha dit que «cal obrir les finestres de l'Ajuntament, i agilitzar-lo, ajudant a que la gent sigui atesa». Ha afegit que el PAM és un compromís que presentaran durant els primers 100 dies de govern i faran polítiques de defensa del medi ambient, pensant quines accions cal fer a la platja, reduint les emissions, promoure les vies segures per anar en bicicleta, i donant exemple amb l'estalvi energètic». Ha defensat la instal.lació de plaques solars, i ajudar a crear comunitats energètiques locals compartint energia.


 

També ha dit que «són defensors dels animals de companyia i donar facilitats a les famílies per censar els animals» i ha dit que «hi ha ordenances per fer complir la llei pel que fa a la higiene». També ha dit que «a la Policia Local li falten efectius perquè estem per sota de la ràtio que pertoca». Ha afegit que «hi ha mètodes per disposar de més efectius, «tornar a veure policies caminant pels carrers i -segons ha dit- és un compromís del seu equip».


 

Un cop més ha defensat «una transformació de Pineda des de la vessant social, democràtica, econòmica i feminista i verda, per fer front al repte ambiental». Ha defensat que l'Ajuntament pugui acompanyar als emprenedors a tirar endavant el seu negoci i potenciar un turisme més ampli que arribi tot l'any.


 

Ha explicat que estan fent el 'porta a porta' i ha dit que «no són el grup de les grans propostes, però sí que es comprometen a solucionar molts aspectes per a Pineda».