Vés al contingut
1

La zona ‘Chill Out’ de l’escola d’Educació Especial Horitzó

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Es tracta d’una zona que han fet els mateixos alumnes i que es troba al pati de l’escola. Els nois i noies han dissenyat l’espai, han elaborat els cartells i han preparat tots els elements de cada racó pensats per descansar, pensar, jugar o simplement gaudir de l’aire lliure. L’any passat es va fer l’arrenjament de la zona amb una taula d’obra, tres sofas de palets i la decoració. Aquest any l’estan acabant d’adecuar. Els orientadors Carla Medina i Marc Santamaria han explicat que aquesta zona forma part d’un projecte que s’engloba dins el mòdul d’Iniciació a l’activitat laboral i que l’objectiu d’aquest espai és que els alumnes puguin gaudir d’una zona més tranquila al pati.

 

1

 

 

Amb l’acompanyament dels professionals, els nois i noies han dissenyat aquesta zona, han comprat els materials i han elaborat tots els elements. La Lídia, el Rafael, l’Adrià, en Marc l’Ismael, la Sofia i el Biel, una representació dels alumnes de 1er d’IFE (Itineraris Formatius Específics) han explicat, al programa ‘Anem a l’escola’ quina és la seva zona preferida.

 

1

 

2

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte ‘Chill Out’ de l’escola d’Educació Especial Hortizó al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez

 

3

 

4

 

5