Vés al contingut
1

Joan Marc (Valents): «Volem treure l'impost obligatori dels guals a les urbanitzacions i potenciar el comerç»

 

 

Joan March, de Valents, ha explicat que una de les mesures que volen fer és anul·lar el pagament de guals a les urbanitzacions, «on no hi ha problema d'aparcament ni són zones de trànsit dens».

Joan March també ha defensat que «tot Pineda sigui un centre comercial» amb ajuts a autònoms i emprenedors i també al sector hoteler, i potenciar el turisme que propicien els empreses als seus treballadors. També vol donar suport als joves amb un carnet jove local perquè facin compres a Pineda.  També defensen la baixada d’impostos a les terrasses de les cafeteries. També porten al programa, la creació de la regidoria de gent gran i jubilats amb la seva oficina i també l'obertura de la OAC a Poblenou.

Joan March de Valents també proposa la creació de la 'Brigada d'Intervenció Ràpida', i poder actuar en casos de violència i d'ocupacions on sovint actuen les xarxes mafioses, millorar la gestió municipal a l'Ajuntament amb una finestra d'atenció a la gent gran, una oficina de mediació de l'habitatge reduint impostos als llogaters, i premiar als veïns que reciclen.