Vés al contingut
1

Marcos Ortega (Pineda En Comú): "Calen polítiques d'habitatge per a tothom, de forma global"

El candidat de Pineda en Comú, Marcos Ortega, en el seu acte aquest cap de setmana a Poblenou, ha volgut posar en relleu el compromís cap a les persones. Del seu programa electoral, ha destacat l'aposta per fer el Pla Local d'habitatge, i ha dit que calen polítiques d'habitatge per a tothom, no només per als més vulnerables, sinó polítiques globals.

 

Marcos Ortega també ha parlat de l'aposta per la gent jove, «amb accés a l'habitatge, treball i oci, perquè no marxin de Pineda». I també aposten per la gent gran. Ha dit que Pineda no té una residència pública i l'Ajuntament ha de trobar la manera de fer una residència municipal. També proposen l'anomenat programa «Radars», per combatre la soledat de les persones grans.

Segons ha explicat el candidat de Pineda En Comú, altres polítiques socials han de ser potenciar l'èxit escolar, millorar instal·lacions esportives, potenciar els artistes locals i fer un Centre Cívic a Pineda centre.

Ha parlat també del Pla d'Igualtat, amb accions i mesures per a fomentar la igualtat, i també ha dit que defensaran una nova escola per Poblenou i millores en el manteniment dels centres educatius.

 

1

 

1