Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC) "Governarem Pineda amb polítiques de valors, no de favors"

La candidata d'ERC, Mònica Palacín, ha dit que la ciutadania de Pineda li transmet que és partidària d'un canvi. Ha explicat que l'aposta d'ERC és «la transformació de Pineda, obrir finestres, recuperar projectes que han quedat oblidats, i alhora, prioritzar les necessitats que té la ciutadania». El missatge que ha donat, textualment, és que volen «governar Pineda amb polítiques de valors, no de favors, i que no hi hagi ciutadans de primera i segona perquè tothom ha de ser cuidat amb les mateixes oportunitats. Un missatge que va donar en l'acte de dissabte a la plaça de la Biblioteca de Poblenou.


Mònica Palacín també ha parlat de com funciona la campanya. Estan donant uns díptics on hi ha un codi QR que porta a la web amb tot el programa electoral. Ha explicat les preocupacions que els transmet la gent, especialment en relació amb la situació econòmica, els joves i l'habitatge, la seguretat i el manteniment de l'espai public.

 

Mònica Palacín ha dit que estan fent una Campanya propera, treballant el porta a porta, i explicant projectes. Ha insistit en el missatge que si la gent «no va votar guanyen els de sempre» i que són l'alternativa real. En l'acte a Poblenou, dissabte a la tarda, va actuar la cantant Maria Muñoz.

 

1

 

1