Vés al contingut
1

Els nens i nenes disposen d'una àmplia oferta de casals d'estiu a Pineda

 

Casal Tespis

El Casal d'Estiu Tespis del Centre Cultural ofereix casal els mesos de juliol i agost al Centre Cultural i també a l’escola Montpalau de Poblenou. Es farà entre el 26 de juny i l'1 de setembre i s'hi faran tallers, manualitats, activitats artístiques, gimcanes, jocs, sortides a la platja de Pineda i al seu entorn més proper. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al web: www.casaltespis.cat o al 619 09 77 14.


 

Campuc multiesportiu UER Pineda

Es farà al Nino Buscató i és multi-esportiu entre el 26 de juny i el 18 d'agost. Les places són limitades. Es faran activitats com ara tecnificació de bàsquet, activitats esportives i coordinació i sortides a la platja. També tallers i jocs. També s'han previst jocs tradicionals i sortides en bicicleta. Per a més informació, www.uerpineda.com Tel 93 115 41 48 o bé al 672 666 014 i a campusmultiesportiu@gmail.com


 

Casal Racing Pineda Futbol Sala

Un casal multi-esportiu que es faran a l’escola Aloc i a l’escola Poblenou i començaran el 26 de juny fins el 25 d'agost. Estan dirigits a nens i nenes de P3 a 3 d’ESO on podran jugar, fer excursions, activitats de platja, practicar diversos esports i també conèixer la història de Pineda. Per a més informació www.racingpineda.com o bé al 628 474 022


 

Casal d'Estiu MM Extraescolars

Es farà a l'escola Aloc de Pineda entre el 26 de juny i el 8 d'agost. Per a més informació 695 509 168 o bé a contacte@mmextraescolars.com

 

Casal Istiu LlunàticL’escola de muntanya Montpalau Team organitza pels nens i nenes a partir de 6 anys el Casal Istiu Llunàtic amb l’objectiu de fer excursions i també oferir-los activitats per Pineda. Durant el casal es faran activitats en bicicleta, escalada, platja i projectes a l'entorn. També es farà una ruta pel Cadí i una ruta en BTT des d'Osona fins al mar. El Casal Istiu Llunàtic es farà del 3 de juliol al 4 d'agost i com a novetat inclou també classes de repàs a la tarda, pels infants que ho necessitin. Per a inscripcions ho podeu fer al web www.montpalauteam.cat, també per telèfon al 638 279 057 o al 650 289 539 enviant un mail a: info@montpalauteam.cat El seu nou local està al Carrer de les Puntaires, 29 de Pineda.

 

 

Campus d'estiu de Can Xaubet

Es farà al complex esportiu amb temàtiques diferents i jugant a molts esports. Es podrà practicar futbol, basquet, atletisme i natació i serà molt lúdic i esportiu. Hi haurà també manualitats, amb grups diferents per edats i per grups de convivència. El casal es farà entre el 23 de juny i l'1 de setembre. Més informació a www.canxaubet.cat i al telèfon 93 762 72 62 i també al 937 662 725.

 

 

Casal Base Nàutica de Pineda

El casal preveu esports nàutics amb vela lleugera, el patí català o kaiac entre altres a la Platja dels Pins. Es farà entre el 26 de juny i l'1 de setembre i és una bona forma de conèixer el món de la nàutica. Les places s'omplen i és important fer-ho aviat si voleu tenir plaça. Per a més informació us podeu adreçar a www.nauticapinedademar.com i al telèfon 658 663 282 i a nauticapinedademar@gmail.com


 

Casal Supervacances del Club Tennis Pineda

El casal es fa del 26 de juny al 28 de juliol amb activitats com ara tennis, manualitats, jocs i piscina, i totes les activitats es fan al recinte del Club Tennis Pineda, al Pinemar. També faran un parell de sortides. Per a més informació podeu visitar www.tecnotennis.cat i al telèfon 620 830 909.


 

Jornades de Tecnificació de futbol

El casal es farà al camp de futbol de Can Xaubet entre el 3 i el 28 de juliol. Al campus s'hi aprenen tècniques de futbol i es fa treball amb molta intensitat. L'objectiu és la millora en l'esport però gaudint-lo. És un campus 100% futbol i tecnificació amb entrenament, tècniques de joc reals i situacions diferents. També es tracta la intel.ligència en el joc o la precisió en els passis i el control de la pilota i coordinació entre altres. Més informació a silvia@supportsoccer.es i també al 937 664 123 i al 679 583 897.

 

Clinics de Tecnificació de futsal

El casal es fa al camp de futbol de Can Xaubet del 3 al 28 de juliol. Al campus s'hi aprenen tècniques de futbol i es fa treball amb molta intensitat amb tècniques de joc reals i la precisió en els passis i el control de la pilota i coordinació entre altres. Més informació a www.ragincpineda.com i també al 628 474 022.