Vés al contingut
1

Arriba una nova edició de FiraSud amb més parades i més dies d’actuacions

Fotos: Ràdio Pineda i Ajuntament de Pineda

 

 

Tot a punt, aquest cap de setmana a Pineda, per una nova edició de FiraSud, amb més de 100 parades comercials, d’intercanvi cultural, gastronòmic i artesanal, i amb un ampli ventall de productes propis de Pineda, de la comarca i també de pobles del sud d’Espanya. També hi ha activitats i tallers pels més petits, i s’han programat més de 10 actuacions i exhibicions de ball d’artistes locals. La regidora de Comerç, Turisme i Mercats, Sònia Moraleda ha dit que una de les novetats d’aquest any és el canvi d’ubicació de l’escenari de la Fira, ara situat a la plaça de la Biblioteca de Poblenou, i també s’han habilitat fins a 1000 places d’aparcament gratuït.

 

Sònia Moraleda també ha explicat que una de les altres novetats és que per primera vegada participen dues empreses amb exposició i venda de vehicles, a més de parades de tot tipus i activitats pels més petits.

 

1

Les regidores als estudis de Ràdio Pineda

 

L’escenari de la Plaça de la Biblioteca acollirà les diferents actuacions musicals i exhibicions de ball, a excepció del concert de Paco Candela aquest divendres, que es fa al pati de l’Institut Euclides. FiraSud comença aquest divendres i s’allargarà fins diumenge a la tarda.

 

1

 

 

2