Vés al contingut
1

El consistori rep el President de la Generalitat Pere Aragonès

 

 

L'acte s'ha fet coincidint amb la celebració de La Mostra a Pineda. L'alcalde de Pineda ha dit durant l'acte que a Pineda «els darrers anys han passat moltes coses que s'han fet entre tots, destacant el nou habitatge públic que es farà properament gràcies a la Generalitat i el nou ambulatori de Pineda». També ha dit que «parla sovint amb el president i que Pineda necessita més places públiques de residència per a la gent gran». També ha demanat polítiques per reduir els efectes de la sequera i per tant, «que la depuradora pugui tenir el terciari per reutilitzar les aigües per un bé general». En el seu parlament final ha agraït a la Mostra i l'esforça per dur-la a Pineda.

 

1

 

1

 

1

 

1


 


 

Aragonès ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament de Pineda

En el seu parlament ha dit que «se sent a casa amb gent honesta i apassionada per la vida i la solidaritat» i ha destacat el patrimoni de Pineda I ha parlat de les entitats i un poble «orgullós del que és» i ha demanat una «vida digna de llibertat». També a dit que «ell no ha canviat a Pineda» i ha animat a treballar pel poble, cadascú des del lloc que ocupa. Ha dit que els projectes comuns fan una tasca important. També ha explicat que el seu govern «treballa perquè el país sencer funcioni, sobretot en la sanitat pública  amb més recursos». També ha afegit que «seguiran fent més habitatge social i potenciaran els serveis públics per generar prosperitat». Finalment ha agraït l'hospitalitat i ha dit que estava molt content de tornar a ser a la sala de plens.

 

1

 

1

 

1
 

 

1

 

 

També ha saludat a gent pel carrer i a grups de teatre que actuaven a Pineda. En l'acte també hi eren tots els portaveus dels grups municipals i responsables de La Mostra, entre altres. Pere Aragonès ha rebut de l'Ajuntament un detall, obra del pinedenc Joan Rodés.

 

1

 

1

 

1