Vés al contingut
1

El Servei d'Atenció Integral (SAI) organitza trobades mensuals pel col·lectiu LGTBI Q+ a Pineda

Marta Conesa, tècnica del SAI, al servei d'atenció

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al Pineda Es Mou

 

El SAI, es un servei totalment gratuït que ofereix l’Ajuntament de  Pineda per a persones del col·lectiu LGTBIQ+. Marta Conesa, tècnica del SAI, ha explicat que també és per atendre a persones externes, com familiars, personal sanitari o docent, que puguin necessitar, informació i assessorament. La Marta ha lamentat que «la societat tendeix a posar etiquetes a les persones, quan és la societat que s'hauria d’esperar a que cadascú es posi la seva etiqueta, amb l’objectiu de poder viure i estimar sent qui vol ser». I ha volgut enviar un missatge.

A Pineda no existeix cap a associació de LGTBIQ+, es per aquest motiu que des del SAI s'ha decidit crear aquests espais, trobades, on les persones LGTBIQ+ es sentin escoltades i puguin crear xarxa entre elles. La propera és aquest dilluns 24 des de les 5 de la tarda amb la idea de poder fer una cada primer dilluns de mes.

El Servei d’Atenció Integral es troba situat el carrer Riera 31 i forma part de la Xarxa de Servei d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya.. Per accedir al servei cal demanar cita prèvia a través del mail sai@pinedademar.org, o bé trucant a l’Ajuntament o al 690 28 61 65

 

1