Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC-JxP): "Presentem una llista plural, republicana i compromesa amb Pineda"

ERC – Junts x Pineda ha fet la presentació de la llista electoral aquest diumenge al migdia, en un acte a la plaça Espanya. La candidata Mònica Palacín va presentar l'equip que l'acompanyarà de cara a les eleccions Municipals el 28 de maig. Amb ella, encapçalen la llista Meritxell Mateu, David Ponsdomènech, Montse Moral, Hèctor Montero, Georgina Gras i Hugo Guffanti. A la llista de suplents que els donen suport, destaquen Janina Juli i Francesc Mestre.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

1

 

En l'acte, i també en l'entrevista, Mònica Palacín ha destacat que ha format una llista «plural, republicana i compromesa amb Pineda». També ha parlat dels candidats i candidates de la llista i ha dit que «són veritables servidors i servidores públiques». La cap de llista d'ERC també ha fet referència als 5 eixos que formen el seu programa electoral, «les 5 transformacions que creiem que necessita Pineda per adaptar-se als reptes del futur»

 

En l'acte, aquests cinc eixos els van explicar els candidats i candidates que encapçalen la llista:

1

La transformació econòmica la va explicar David Ponsdomènech. Va dir que cal «deixar de centrar l'economia de Pineda en la temporada turística i en grans esdeveniments, i atraure empreses que creïn llocs de feina estable durant tot l'any»

 

1

Montse Moral va parlar de la Transformació social, «per no deixar ningú enrere i ajudar especialment les persones més vulnerables, i crear una residencia gent gran»

 

1

Hector Montero va parlar de la Transformació democràtica «per fer una política més participativa i transparent, i facilitar la participació dels ciutadans i ciutadanes a les decisions que ens afecten».

 

1

Meritxell Mateo va parlar de la transformació verda, «per fer front al canvi climàtic amb un Ajuntament que doni exemple i faciliti un model de vida més sostenible per tothom».

 

1

I Georgina Gras va parlar de la transformació feminista, «per garantir igualtat de drets entre totes les persones, i garantir que la política es fa amb visió de gènere i donant la importància que mereix a necessitats i problemàtiques que afecten a les dones, que són la meitat dels habitants de Pineda».

 

Llista Electoral:

1 Mónica Palacín i París

2 Meritxell Mateu Estopà

3 David Ponsdomènech Flores

4 Montse Moral Mora

5 Hèctor Montero i Muñoz

6 Georgina Gras Pérez

7 Hugo Guffanti Riso

8 Esperança Almerich Latorre

9 Josep Serra Alsina

10 Sayo Dansira Suko

11 Francesc Gil Gonzàlez

12 Carolina Rodríguez Navarro

13 Pep Bosch Adrogué

14 Estel Villaronga Cases

15 Raimon Miranda Grimó

16 Angels Tello Alcoriza

17 Antoni Faura i Faura

18 Pilar Calpe Muñoz

19 Ricard Grau Soler

20 Marta Garcia Gonzàlez

21 Jaume Valls Casals


 

s01 Janina Juli Pujol

s02 Nabil Alami Boussonf El Ktami

s03 Anna Nualart Martí

s04 Francesc Estrems López

s05 Pilar Carcacer Garreta

s06 Rogeli Gómez i Tomero

s07 Paquita Martínez Puertas

s08 Joaquim Puig i Comas

s09 Maria Mercè Aymerich Batlle

s10 Francesc Mestre Andreu

 

1

1