Vés al contingut
1

La XIX Mostra de Teatre Amateur de Catalunya tindrà 70 espectacles i serà la més internacional de totes

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Del 28 d'abril a l'1 de maig es farà la XIX edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya. Pineda es convertira novament en la capital del teatre amb una programació molt àmplia i cap a 70 espectacles diferents en espais diferents del municipi. La novetat d'enguany és la participació de companyies d'arreu de Catalunya però també d'altres punts de l'Estat, i també de França, Itàlia, Bèlgica o Lituània, entre altres.

L'altre novetat és que per primer cop coincidirà amb el 'Pineda Mar de Flors', que tindrà les seves composicions florals dedicades al món del teatre. En total es podran veure diverses composicions florals i fins i tot, petits espectacles teatrals en el marc floral que hagin fet els artistes.

 

El president de la Federació de Grups de Teatre Amateur, Toni Font, ha dit durant la Mostra «també s'entregaran els Premis Arlequí perquè és una bona oportunitat fer-ho a Pineda, ja que el món del teatre s'aplega en aquest certamen». El dia central de la Mostra i l'entrega de premis és el diumenge dia 30 d'abril.

 

La regidora de Cultura Sandra Pérez ha dit que «serà la mostra més gran amb moltes companyies convidades de tot arreu», i també ha afegit que «és una oportunitat per Pineda perquè es converteix en un cap de setmana ple de gent». L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha remarcat que «la Mostra és una nova oportunitat per Pineda, per dinamitzar l'economia al sector del comerç i també de la restauració».

 

1

 

La presidenta del CCR Ester Deprius ha dit que «el repte és arribar a més públic de Pineda i de la comarca, perquè tothom pugui gaudir del millor teatre del país».

Les representacions teatrals es repartiran llarg del de tot el cap de setmana llarg i seran de tots els estils i formats, i també hi haurà teatre de carrer o monòlegs, entre altres. Properament es donarà a conèixer la programació sencera i les obres que es podran veure a Pineda. Com és tradició, la primera representació la du a terme la Cia. del CCR de Pineda, enguany amb l'obra 'El Florido Pensil (nenes)'.

 

La presentació de la Mostra es va fer ahir dimarts al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. Tota la informació la trobareu a Can Comas (Pl. Catalunya, núm. 3 – 08397 Pineda).

 

La Mostra està organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, l'Ajuntament de Pineda i el Centre Cultural i Recreatiu.

 

1