Vés al contingut
1

Alumnes de l’escola Aloc: «Treballem l’expressió oral i corporal amb el projecte de teatre»

Fotos: Ràdio Pineda

 

Els i les alumnes de 6è de l’Escola Aloc treballen una gran varietat de continguts i habilitats socials a través del Projecte del Teatre. Prenen consciència del llenguatge corporal, amplien vocabulari i milloren l’expressió oral i escrita, entre altres continguts. Hi dediquen una hora a la setmana i els permet investigar, experimentar i crear una obra de teatre.

Eva Maria Callejas, tutora de 6è de l’escola Aloc ha explicat que el projecte ha tingut molt bona acollida per part dels alumnes.

 

1

 

Una representació dels alumnes de 6è ens han dit que també fan obres de teatre en anglès. L’Aya, el Joan, el Rodrigo, la Natàlia i el Hassan han explicat al programa ‘Anem a l’escola’ que aprenen a controlar els nervis, a tenir una bona dicció i a saber expressar-se tant oral com corporalment.

 

2

4

5

6

7

8

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte del Teatre de l’escola Aloc al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez