Vés al contingut
1

Beques d’ensenyament i esports de l’Ajuntament de Pineda

 

L’Ajuntament de Pineda presenta la convocatòria pel curs 2023-2024 de les beques d’ensenyament i d’esports. El període per a demanar algunes de les modalitats de les beques serà de l'11 d'abril al 9 de maig. Com en cursos anteriors es contempla la beca de material escolar i llibres de primària i ESO, beques de l’Escola Municipal de Dansa, les dels Casals d’Estiu i les beques per a la pràctica d’esports organitzat per entitats esportives o AMPAS de Pineda.

 

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà tant de forma telemàtica com presencial. Es podrà presentar telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar. Si s’opta per l’opció presencial serà imprescindible obtenir cita prèvia entre el 27 de març i el 10 d'abril a través del telèfon 937671560 o bé des de la web .citaprevia.pinedademar.org

Beques d’esport extraescolar

Per tercer any l’ajuntament inclou a la convocatòria de beques d’ensenyament les beques per a la pràctica d’esport: l’objectiu del consistori és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva entre els joves sense que la situació econòmica familiar sigui un impedint.


 

Trobareu tota la informació a www.pinedademar.cat