Vés al contingut
1

Mònica Palacín (ERC-JxP): «Volem guanyar les eleccions i gestionarem millor els diners i serveis públics»

 

Escolta l'entrevista a Mònica Palacín

 

La regidora portaveu d'ERC-JxP i candidata a l'alcaldia, Mònica Palacín, ha dit avui a Ràdio Pineda que, tenen ganes de treballar per Pineda i posar el focus en les necessitats de la ciutadania. Ha dit que el PSC «és un partit cansat que governa per inèrcia, i la valoració dels darrers quatre anys van lligats a una manera de fer des de fa 16 anys». Mònica Palacín ha participat al cicle d'entrevistes de Ràdio Pineda de balanç del Mandat. Ha dit que «ERC és l'alternativa per plantejar un canvi a un govern socialista que no il.lusiona.

 

També ha dit que «el seu grup està molt preparat per portar el canvi a Pineda». Ha afegit que «el govern socialista informa 'lo just' i està acostumat a governar amb majoria absoluta, sense projecte de futur pel poble i amb uns projectes i promeses que es van repetint cada mandat». Segons Mònica Palacín, «Pineda no evoluciona i l'Ajuntament va darrera les entitats i associacions, que són els que lideren aspectes com ara la cultura, i la societat entre altres».


 

Mònica Palacín també ha parlat de la seva gestió a l'oposició. Ha explicat que han fet moltes preguntes al ple, han demanat molta informació a les juntes de govern i han presentat desenes de mocions, i algunes s'han aprovat per tots els partits polítics». La regidora i candidata Mònica Palacín ha fet repàs d'alguns aspectes pendents del govern municipal, com ara el PP1, la renovació del Passeig Marítim, la renovació de la plaça de l'Estació, i un aparcament al centre, entre altres. «Són projectes que no evolucionen i que el pressupost arrossega partides cada any de projectes que no s'han fet».

 

Mònica Palacín ha dit que «durant el mes d'abril presentaran tot l'equip d'ERC-JxP i esperen poder governar Pineda». Ha afegit que «volen potenciar les polítiques sostenibles, d'igualtat i de caràcter democràtic per fer una administració més oberta».


 

Pel que fa a propostes, la regidora d'ERC-JxP ha dit que «van ser els primers de proposar una residència municipal per a gent gran i en canvi, l'Ajuntament de Pineda no ha fet passos per aconseguir-ho». També ha dit que ERC ha demostrat com governa a Catalunya «amb un pressupost social que dóna més ajuts, fa un CAP nou a Pineda i millores a l'actual centre, ha reduït les ràtios i ha fet el P2 gratuït, com a aspectes destacats». També ha afegit que treballen des de la Generalitat per aconseguir el traspàs de Rodalies.


 

La regidora portaveu d'ERC-JxP, també diputada al Parlament de Catalunya, ha dit que «els joves també són un col·lectiu molt important i cal fer-los partícips de la política juvenil de l'Ajuntament. També ha parlat de les polítiques d'habitatge a Pineda. Ha dit que INCASOL ha pogut signar un conveni amb l'Ajuntament per construir 32 habitatges de lloguer assequible a Pineda». Ha dit que serà la Generalitat qui faci els pisos.

 

I davant la proposta del govern català de fer l'enllaç a l'autopista C32 des de Pineda cap a Barcelona, ha dit que «volen tenir més informació i un estudi mediambiental».

 

1


 

Ràdio Pineda continua el cicle d'entrevistes als portaveus dels grups polítics municipals. Demà és el torn de Xavier Amor, del PSC que tanca el cicle, a les 8.40 en directe a Ràdio Pineda.