Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts): "Per cada mancança a Pineda, tenim una proposta de solució"

Noemí Llorens, de Junts, ha dit avui a Ràdio Pineda que fa un balanç positiu del mandat per la feina que ha pogut fer des de l'oposició. Ha parlat de la importància de fer aportacions més enllà de la crítica, i ha dit que de cara a les properes eleccions municipals, espera que la majoria absoluta del PSC a Pineda es transformi amb més veus a l'Ajuntament. Noemí Llorens ha obert avui el cicle d'entrevistes a Ràdio Pineda de balanç del mandat municipal. En l'entrevista ha recordat la pandèmia, afirmant que ha ajudat a «aprendre el valor de treballar conjuntament, independentment dels colors polítics». Ha recordat quan va entrar a l'Ajuntament i el bon acolliment que va rebre. Ha dit que la seva manera de treballar és fer-ho en positiu, no venir a criticar sinó a construir i a aportar i fer propostes. «Davant de cada mancança, hi ha una proposta al darrera»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Noemí Llorens ha dit que hi ha moltes coses que a Pineda podrien funcionar millor. Ha posat com exemple la necessitat d'apostar per una Pineda més segura, cívica i més neta. Ha parlar de la importància de crear oportunitats per generar ocupació i benestar. En l'entrevista ha recordat els més afectats per la pandèmia: gent gran i joves; i ha lamentat que no s'hagi creat el Consell Municipal de la Gent gran, com van proposar des de Junts. També ha dit que en l'últim any han pogut treballar conjuntament amb el govern del PSC en l'Ordenança Municipal de Sorolls i també en la problemàtica de Can Carreras. La clau per avançar, segons Noemí Llorens, és que hi hagi el màxim de diversitat de veus polítiques, i que el PSC perdi la majoria absoluta en les properes eleccions municipals

 

La portaveu de Junts a l'Ajuntament de Pineda ha dit que «la política municipal és fer millor la vida de les persones que viuen a la mostra població». Ha dit que volen ajudar més i que tothom sigui escoltat. Ha posat com exemple les protestes pels sorolls que pateixen molts veïns, especialment els mesos d'estiu, pel volum d ela música de les guinguetes i els festivals.

Pel futur ha dit que la seva aposta és «Generar oportunitats» i així crear també ocupació, fent, per exemple, «que els turistes i visitants que venen a Pineda s'hi quedin i repeteixin» Tot això, passa per donar una bona imatge. Ha posat com exemple els turistes que arriben a la plaça de l'Estació, «una plaça que que fa anys que s'ha de reformar, o el passeig marítim per la part on circulen els vehicles, també molt antiga». Ha fet també molta incidència en aconseguir un canvi d'usos al polígon, perquè s'hi puguin instal·lar tot tipus d'empreses.

Pel que fa a al futur accès a l'Autopista des de Pineda i pacificació de la N-II ha explicat que s'ha reunit amb la Vall de la Riera, i els responsables del projecte el Consell Comarcal. H afirmat que «les posicions de força no portaran a enlloc, i cal pactar i arribar a acords, pet consensuar el projecte per pacificar la N-II.

Per altra part, ha explicat que confia en què la política general, i a nivell de Parlament, no té perquè afectar els resultats a nivell municipal. Ha posat com exemple que de vegades han votat diferent a l'Ajuntament del que el seu partit a l Parlament.

 

Noemí Llorens ha acabat recordat que el dissabte 15 d'abril presentar l'equip i les línies bàsiques el programa electoral. Serà en un acte a les 12 del migdia a l'Espai Sara Llorens, l'antiga biblioteca, amb «gent de partit però també gent diversa, independent, i també persones que no són de la política sinó de gestió»