Vés al contingut
1

El Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona arriba a Pineda

 

Fotos. Ajuntament dePineda

 

Enguany el cicle consisteix en la realització de 4 sortides a diferents pobles. És una activitat oberta, enfocada a persones que superen els 60 anys i que estiguin habituades a realitzar activitat física de manera regular, i de caràcter gratuït. Les passejades estan adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles, i majoritàriament discorren per pistes forestals o camins de muntanya.

Aquest dimecres la ruta s'ha fet per Pineda i hi ha participat gent gran de Pineda, però també de Balsareny, Sant Pere de Riudebitlles i Castellbell i el Vilar, que comparteixen el projecte que lidera la Diputació de Barcelona.

Cada municipi farà d’amfitrió en una ocasió i rep als veïns dels altres 3 pobles en una jornada dissenyada per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori als 3 municipis convidats, que estaran conformats per un màxim de 54 persones cadascú.
 

Durant el recorregut es van realitzant diverses parades, algunes de caire cultural, natural o simplement per dosificar els esforços dels participants.

 

1
 


 

Pineda forma part d’un grup de 4 municipis format per Balsareny, Sant Pere de Riudebitlles i Castellbell i el Vilar

- Balsareny: 29 de novembre de 2022

- Sant Pere de Riudebitlles: 21 de febrer de 2023

- Pineda de Mar: 15 de març de 2023

- Castellbell i el Vilar: 13 d’abril de 2023


 

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar s'han articulat les inscripcions a través dels Casals d’Avis de les Mèlies i de Poblenou. Cal apuntar-s'hi quinze dies abans.

L’equip bàsic que ha de portar cada participant és: roba còmoda, calçat adequat, gorra i ulleres de sol, 1 litre d’aigua, carmanyola per esmorzar i bastons. L’Ajuntament posarà a disposició dels participants alguns bastons per a les persones que no en disposin.