Vés al contingut
1

Les obres del nou vial per a vehicles sota la via del tren podrien començar després de l'estiu

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

L'alcalde de Pineda diu al darrer ple que les obres del nou pas sota la via del tren entre Pineda i Santa Susanna podrien començar després de l'estiu. Ho ha dit responent una pregunta del grup d'ERC-JxP al darrer ple municipal. Van demanar que l'Ajuntament de Pineda demani a l'Ajuntament de Santa Susanna millores al camí paral.lel a la via del tren en direcció a Santa Susanna, just a tocar del cementiri.

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «les obres de millora del carrer, sobretot en terme de Santa Susanna, no es faran perquè les obres del nou pas es podrien iniciar aquest any». L'alcalde ha dit que «les obres no trigaran a arribar".

 

1
Cementiri de Pineda.

 

 

Xavier Amor ha dit que «el projecte dibuixa un vial de 15 metres d'amplada en terme municipal de Santa Susanna» on ara hi ha camps de pagès, a tocar del Consolat de Mar.

Recordem que l'Ajuntament de Pineda va aprovar per ple fer una reserva de 70.000€ per al projecte de construir un pas soterrat sota la via del tren entre Pineda i Santa Susanna. El projecte executiu per fer l'obra ja s'ha fet, i forma part del programa Next Generation. És un projecte amb un cost de més de 4M€ que té el suport del Ministeri i els Fons Next Generation i d'ADIF que pagarà part de les obres.


 

El projecte afecta també els propietaris de camps de pagès del municipi de Santa Susanna ja que el nou vial els afecta una part dels seus terrenys. El nou vial passarà a ser de 15 metres i substituïra l'actual vial que té 7 metres d'amplada.

 

1
Espai on anirà el pas soterrat.
 

 

1
Una de les finques afectades, Cal Frare.