Vés al contingut
1

Exposicions i primers actes a Pineda en motiu del 8 de març

Fotos de les exposicions: Centre Cívic Poblenou

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest dilluns comencen a Pineda els actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Aquesta tarda a 1/4 de 6 s’inaugura al Centre Cívic Poblenou l’exposició fotogràfica ‘Dones al Centre’. Maria Hernández, coordinadora d’activitats ha explicat que la mostra destaca el paper de les dones, tant usuaries com treballadores, talleristes i monitores del Centre Cívic Poblenou. En acabar es farà una classe oberta de ball a càrrec de l’Associació de Dones Pinedenques.

 

1

 

 

També al Centre Cívic podeu visitar a partir d’aquest dilluns l’exposició homenatge a les dones del món de l’artista pinedenca Maria Tapia.

 

2

 

I durant tota la setmana podeu participar amb l’elaboració d’un quadre interactiu amb totes les dones que hi volgueu participar. A més, aquests dies també podeu veure i participar amb la el·laboració un mural interactiu organitzat conjuntament amb el Servei d’Atenció Dïurn La Baldufa. Ho ha explicat la seva coordinadora Beatriz Cutando.

 

4

 

 

I l’Associació de Dones Pinedenques fa avui un taller de defensa personal gratuït a 2/4 de 7 de la tarda al local del carrer Barcelona 35.

 

4

 

 

 

Pineda commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb una vintena d'activitats

L'acte central serà el dia 8 amb la lectura del manifest institucional al migdia davant l'Ajuntament de Pineda. Fins el diumenge 12 de març es poden veure espectacles, mostres de dansa, xerrades, exposicions i tallers a Pineda, i també excursions. La novetat enguany és la 1a Cursa de la Dona de 5 km amb un circuit urbà. També hi ha activitats esportives a Can Xaubet i altres entitats de Pineda i també activitats al Centre Cívic Poblenou.

També Ràdio Pineda es suma a la jornada amb un programa de ràdio sobre les dones emprenedores de Pineda.

 

 

1a. Cursa de la Dona

Es farà el diumenge 12 de març des de Can Xaubet. Hi haurà sessió d'escalfament, i la cursa començarà a les 10 del matí. Al final també hi haurà animació i és previst que acabi a 2/4 d1. Està organitzada per Gesport i la inscripció es pot fer al preu de 3€ a www.gesport.cat. Com a màxim hi poden haver 350 persones inscrites i hi haurà una samarreta de regal.

 


6


 

 


 

Activitats més enllà del 8 de març

A banda de les activitats organitzades també s’han programat altres obertes al públic i també a les escoles i instituts de Pineda dirigides als alumnes i també a l'Espai Joves.

Trobareu tota la programació en el díptic commemoratiu de la jornada i a www.radiopineda.cat


 

 

 

 

 

1