Vés al contingut
1

El ple pinedenc aprova un conveni per la construcció de 32 habitatges de protecció oficial

 

 

També ha aprovat un conveni de col·laboració amb l'Institut Català del Sòl, i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, per a la promoció d'habitatges de protecció oficial, de lloguer assequible. La regidora d'Accés a l'Habitatge Marta Martín ha dit que «es farà la cessió de dos solars» i ara s'ha donat llum verda al projecte després de fer una modificació al projecte inicial. Ha explicat que és un conveni «a tres bandes per la construcció de 32 nous habitatges amb una reserva per a joves, i una altra cessió de dos habitatges a l'Ajuntament de Pineda per necessitats del municipi».

El pressupost és de 4.5M€ i els terrenys estan just al costat de l'Escola Aloc de Pineda. Ara fa 25 anys que no es fa habitatge social a Pineda.


 

ERC-JxP ha votat a favor del punt i dit que «celebren la notícia, però cal remarcar que durant els 16 anys de mandat socialista no s'ha fet cap promoció d'habitatge social, fins ara». La regidora Mònica Palacín ha dit que «hi ha necessitat d'habitatge a Pineda» i ha denunciat que «la Sareb té molts pisos que no ofereix als ajuntaments i això dificulta trobar la solució». També ha dit que «hi ha molts joves que es volen emancipar i no poden «i el conveni pot donar resposta a una part de la necessitat a Pineda».

 

Pineda en Comú ha dit que «és una bona notícia perquè és difícil trobar habitatge, sobretot pels joves». Marcos Ortega ha afegit que «en cal més per ampliar la borsa de pisos socials i negociar amb la Sareb».

 

Junts per Catalunya també ha votat a favor i la regidora Noemí Llorens, ha dit que «cal trobar més recursos per donar solució a l'habitatge a Pineda perquè cada cop hi ha més necessitat a Pineda».