Vés al contingut
1

EnDansa guanya el carnaval de l'Alt Maresme i La Tribala guanya el segon premi

Fotos: Ràdio Pineda i Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Pere Moragues i al públic

 

 

La rua ha començat a l’Avinguda Mediterrània de Poblenou i ha arribat a la Fàbrica Llobet i Guri amb l’entrega de premis i el ball del carnaval. 26 grups en total i de Pineda cinc grups, La Tribala, que ha guanyat el segon premi, Els Xulos, que han estat vuitens, i també els grups Peti qui Peti, La Chirigota, i Art x Art. El primer premi va ser pel grup EnDansa de Montcada i Reixac i en tercer lloc el Thirteen Gold de Montcada i Reixac.

 

El públic que ha omplert els carrers per veure el Carnaval ha destacat el nivell de les comparses i també ha fet arribar gent de tot arreu.

 

Des de la Comissió del Carnaval de l’Alt Maresme han fet una valoració molt positiva de la rua. Pere Moragues, membre de la comissió ha destacat el bon nivell dels participants i ha dit que la rua ha superat totes les espectatives.

 

Hi han participat 26 comparses de tot arreu i com sempre, el ball i l'entrega de premis s'ha fet a la Fàbrica Llobet i Guri de Calella. Una vegada més, molta fantasia en les disfresses i les carrosses i com és habitual, coreografies de tots els grups.

 

Està organitzat per la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme, amb la col·laboració dels ajuntaments de Pineda i Calella.

 

2

 

 

3

4

 

5

 

6