Vés al contingut
1

L’espectacle musical i familiar ‘Encanto’ obra la programació de l’Auditori amb totes les entrades venudes

Fotos: CCR/ Entrapolis

 

 

Aquest diumenge comença la programació de la nova temporada de l’Auditori de Pineda amb l’espectacle musical i familiar ‘Encanto. Tributo Musical’ i amb totes les entrades exhaurides. Protagonitzada per dos actors molt vinculats al Centre Cultural, en Carles Jiménez i l’Agustín Salvador.

En Carles va començar com alumne a l’escola de teatre Artur Iscla, ha participat en diversos muntatges de la companyia del Centre i ara es dedica professionalment al teatre.

 

1

Carles Jiménez

 

 

I l’Agustín Salvador és professor de cant a l’escola de teatre i també ha participat en diferents musicals com ‘La Bella i la Bèstia’, ‘Treinta y tantos’ entre altres i és el responsable de l’Estiu Musical de l’escola de teatre Artur Iscla.

 

2

Agustín Salvador

 

 

L’espectacle ‘Encanto. Tributo Musical’ és una de les dues propostes familiars. La segona és “El viatge de l’elefanta Sara”, que serà interpretada per Lady Albergínia i el Senyor Patata el 5 de novembre.

Pel que fa a les obres de teatre “Els Gossos”, “Ocaña, Reina de las Ramblas” i “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc” són les tres propostes d’aquest any, i també hi ha propostes musicals entre elles amb “Mónica Green Trio”.

La programació també aposta una vegada més per la música de ‘kilòmetre 0’ amb l’actuació del pinedenc Luis Flores el dia 11 de març amb el concert ‘En família’, i del grup pinedenc Saüc en flor el dia 18 de novembre.

Tota la programació i venda d’entrades a través del web www.auditoripineda.cat

 


3