Los Extremeños guardonats al concurs nacional de botifarra d’ou
Fotos: Los Extremeños
Per tercer any consecutiu, Los Extremeños de Pineda ho han tornat a fer i aquest any, per partida doble. La botifarra de ‘Carpaccio de peus de porc i foie’ ha guanyat el premi al Concurs Nacional de botifarra d’ou i el “Farcit de carnaval”, una recepta original de Lleida que torna a estat molt de moda en el sector càrnic, ha estat premiat com uns dels millors del país. L’empresaria de Los Extremeños Maria José Sánchez s’ha mostrat molt contenta pels premis.
Maria José Sánchez i el seu marit Carlos
Maria José Sánchez ha posat en valor la dedicació, el producte de proximitat, de qualitat i saludable alhora d’elaborar els seus productes, i la continua innovació de tot l’equip de Los Extremeños.
L’empresaria ha explicat que el premi reflecteix tots els esforços de l’equip de Los Extremeños en l’elaboració de productes artesanals fets a l’obrador de Pineda. També ha fet un agraïment a tot l’equip i als clients per la seva confiança.
El farcit de Carnaval de Los Extremeños, premiat com un dels millors del país.