Vés al contingut
1

Mar Hernández: ‘La bellesa sempre és possible i també ho és després de la quimioteràpia i les cirurgies’

Foto: Mar Hernández

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Els actes comencen avui amb una taula rodona sobre l'esport i el procés de recuperació de la malaltia. Es fa a Can Xaubet des de 2/4 de 7 de la tarda.

Amb aquest potent missatge aquests dies podeu visitar a Can Xaubet l’exposició ‘Identitat Esculpida’ de l’artista Mar Hernández. Una mostra fotogràfica de gran format que aborda de forma creativa la superació d’un càncer de mama. Mar Hernández és escultora de professió i vocació, i també es ciclista. En aquesta mostra podeu veure un recull de 12 fotografies que es fa ver quan estava en el primer procés de reconstrucció després de sotmetre’s a quimioteràpia. L’objectiu és parlar de la malaltia, de com l’esport l’està ajudant a superar-la i de recuperar l’autoestima i reivindicar la feminitat.

 

Mar Hernández ha explicat que encara falta informació del que suposa viure un càncer per la persona afectada, de com et sacseja i de com és la tornada a la vida quotidiana. Ha dit que «cal pagar una factura molt gran per la motxilla emocional que porta i per refer-se de la malaltia.»

 

L’exposició ‘Identitat esculpida’ es pot visitar fins el dia 6 de febrer a Can Xaubet i s’inclou als actes de la Setmana contra el càncer.

 

2

 

 

 

 

 

 

1