Vés al contingut
1

Membres del Mamelló participaran a Arenys a la varada de la 'Margaret' un antic pesquer escocès restaurat

 

L'associació d'Amics a Vela Llatina de Pineda El Mamelló estan convidats a la festa de la varada que es farà a Arenys de Mar.

La 'Margaret' és un pesquer escocès construït l’any 1937 que va fer grans pesqueres al mar del Nord, sobretot de sardina, varat i seitó. Durant quaranta anys va treballar a diversos ports de les costes d’Escòcia però va quedar abandonat. Va acabar a Porto Colom, a Mallorca, on va fer viatges turístics fins a Còrsega, Sardenya i Tunísia. Finalment va canviar de propietat per acabar a Blanes per fer activitat turística per la Costa Brava i el Maresme.


Finalment el 2014 va arribar a Arenys de Mar i s'ha fet una restauració total gràcies a personal voluntari i el 2018 el mestre d'aixa Agustín Jordán, va agafar el projecte i hi ha treballat durant 5 anys. Gràcies a l'entitat El Moll i també als alumnes de l'Institut Tres Turons, s'ha pogut refer per complet el casc però també l'interior. Ara només queda instal.lar el motor i acabar algunes feines interiors.

La festa es farà dissabte a partir de les 11 del matí i durant tot el matí de diumenge serà dia de portes obertes per conèixer per dins el 'Margaret'.

 

1

 

1

 

1