Vés al contingut
1

El Consorci de Turisme del Maresme participa a Fitur de Madrid i al Salon des Vacances de Brussel·les

 

El Consorci dona visibilitat a l’atractiva oferta turística del Maresme en les fires del sector, enfocades tant a professionals com al públic final. Fitur es celebra fins el 22 de gener i el Maresme es pot conèixer dins l’estand de la destinació Barcelona. També hi ha assistit la regidora de Turisme de Pineda, Sònia Moraleda, a més d'altres regidors d'altre poblacions i el president del Consorci, Joaquim Arnó.

Sònia Moraleda ha fet una valoració molt positiva de l'acollida que ha tingut l'estand entre els visitants. Enguany volen potenciar el ciclisme a la comarca, la gastronomia i l’enoturisme entre altres. També ha explicat que «volen mostrar la destinació amb el nom de turisme responsable» en una destinació de qualitat.

Enguany volen potenciar el ciclisme a la comarca, la gastronomia i l’enoturisme entre altres. Enguany també es remarca l'obra de Lluís Domènech i Montaner, estretament vinculat al Maresme.

 

1

 

1

 

 

El Maresme al 'Salon des Vacances'

El Consorci de Turisme del Maresme també participarà al Salon des Vacances de Brussel·les, amb un mostrador de Costa de Barcelona-Maresme, que se celebrarà del 2 al 5 de febrer. El Consorci encapçala la presència maresmenca i delega l’atenció al públic belga en les representants turístiques de l’Alt Maresme. El Salon des Vacances és una fira destinada al públic final especialitzada en turisme familiar i en el client sènior de més de 55 anys. A l’edició del 2022 hi van passar unes 500 persones diàries, mentre que al mostrador de Costa de Barcelona-Maresme es van atendre una cinquantena de famílies diàries que es van interessar per tota l’oferta turística de la comarca, també de grups d’estudiants que buscaven destí pels seus viatges de final de curs i per sortides de cap de setmana.