Vés al contingut
1

Més d’un centenar de missatges de Nadal d’escoles, entitats i associacions al programa especial ‘Desitjos de Nadal’

Escolta AQUÍ tot el programa

 

Ràdio Pineda ha emès, aquest matí, al programa especial ‘Desitjos de Nadal’, amb més d’un centenar de felicitacions de Nadal d’escoles, entitats, associacions i artistes de Pineda, i també trucades. Molta participació des de tots els àmbits del municipi que han volgut felicitar les festes a través de la ràdio. Els alumnes de les escoles han fet els seus desitjos de Nadal demanant pau, amor i que les famílies estiguin unides. Escoltem alguns d’aquests missatges que han fet els nens i nenes de les escoles Aloc, Montpalau, Sant Jordi, Mediterrània i Antoni Doltra.

 

Les entitats i associacions de Pineda també ens han fet arribar els seus desitjos de Nadal en forma de cançons i també amb felicitacions molt creatives. Escoltem alguns d’aquests missatges de Petits Musicae, l’Escola Municipal de Música de Pineda, El Cau, la Coral Pinedenca, Gent de Pineda, la Penya Barcelonista i Fildegospel. L’alcalde de Pineda Xavier Amor (PSC) també ha fet la seva felicitació de Nadal. També els i les portaveus dels grups municipals han fet arribar els seus missatges de Nadal. Escoltem Mònica Palacín (ERC-JxP), Marcos Ortega (Pineda En Comú) i Noemí Llorens (Junts).

 

Des de Ràdio Pineda volem donar les gràcies a tots i a totes que ens heu enviat els vostres millors desitjos. Tot l'equip de Ràdio Pineda us desitja també Bones Festes.

 

Podeu tornar a escoltar el programa especial ‘Destijos de Nadal’ al servei de Ràdio a la carta.