Vés al contingut
1

La Marató, protagonista al Pineda es Mou d'aquest dimecres

Ràdio Pineda farà programació especial dedicada a la Marató, que aquest any està dedicada a les malalties càrdiovasculars. Aquest dimecres al migdia, el programa Pineda Es Mou comptarà amb el testimoni de pacients, professionals mèdics i de rehabilitació i també les veus representatives dels actes que s'organitzen a Pineda.

Concretament, entrevistarem la doctora Elena Pérez, del CAP de Pineda; la psicòloga referent de Salut Comuntària del Cap de Pineda; i la fisioterapeuta de l’Hospital de Dia Rehabilitador de Calella, a més de pacients. També participaran la regidora DE Participació Ciutadana, Verònica Rebollo i la portaveu del Montpalau Team, Lluna Martí, per explicar els actes de la Marató. El programa és aquest dimecres a 2/4 de 2 del migdia, presentat per Maria-Josep Hernàndez.

 

La Marxa

Recordem que el Montpalau Team té obertes les incripcions per la Marxa de diumenge a benefici de la Marató. El preu és de 5 euros i es poden fer a Can Comas i a Can Xaubet, a més de diversos establiments comercials de Pineda. La marxa té dos recorreguts de 6 i 12 km i sortirà a les 9 del matí de la plaça de les Mèlies, en una matinal plena d'activitats.