Vés al contingut
1

La pluja ha marcat el primer dia de la Fira de Nadal

 

Del 8 a l'11 de desembre a la Plaça Espanya i es podran visitar més de 100 parades, aquest aquest any, amb més activitats respecte anys anteriors.

Aquest dijous al matí el temps ha respectat força el primer dia de la Fira de Nadal, amb força afluència de públic al carrer per visitar les 100 parades, però el panorama canviava a la tarda quan va començar a ploure i la pluja va obligar finalment als paradistes a recollir. La previsió és que el temps respecti la Fira de Nadal aquest cap de setmana per poder visitar les més de 100 parades. Això sí, caldrà abrigar-se, especialment diumenge, perquè l'ambient serà fred d'hivern. Aquest any s’han organitzat més activitats respecta anys anteriors.

Fins diumenge trobareu tallers de nadal, exhibicions, jocs de fusta gegants i moltes sorpreses. L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha fet una crida a viure la fira i també a ajudar el comerç local ja que arribarà molta gent a Pineda.

Les activitats de la Fira de Nadal es concentren a la Plaça Espanya i al carrer Roig i Jalpí, on es podran realitzar diferents tallers com ara, taller d'horticultura a càrrec de la Fundació Marpí, taller de decoració de galetes, o el taller «pintem el Nadal». També destaquen els tallers d'Arbres de Nadal i de maquillatge de fantasia. Durant els dies de la fira també podeu recollir els Desitjos de Nadal que han fet els alumnes dels centres educatius de Pineda a l'estand municipal de la fira.

L'alcalde pinedenc ha dit que «hi ha una gran proposta de tallers adreçats als infants durant tots els dies de festa de l'escola».

També hi haurà actuacions de música i ball tant a la Plaça Espanya com al carrer Roig i Jalpí matí i tarda.


 

Afectacions al trànsit

La Fira de Nadal també comporta afectacions al trànsit. Fins diumenge els accessos a les places Espanya, Mèlies, Catalunya i els carrers Major i Moragas i Barret, entre el carrer Major i Verdaguer estaran tallats al trànsit de vehicles.