Vés al contingut
1

La Vetllada de Santa Llúcia permet reforçar econòmicament els projectes de Càritas d'ajut a les persones

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquest dimarts es fa la Vetllada de Santa Llúcia a benefici de Càritas de Pineda a les 6 de la tarda al Centre Cultural. Serà una tarda plena d’actuacions i de solidaritat perquè tot el que es reculli anirà destinat als diferents projectes de Càritas. Raquel Camps, presidenta de Càritas Pineda ha dit que els beneficis es destinaran a tots els projectes que fan durant l’any, tant assistencials com ara el rober o l’alimentació i projectes de promoció a la persona.

 

La vetllada comptarà amb actuacions de teatre i de ball, també hi haurà un monòleg d’humor i la desfilada de moda de vestits de festa i faralaes. Juanita Guerrero, presentadora de l’acte ho ha explicat a Ràdio Pineda.

 

Com cada any, es farà el sorteig de dues paneres que ja podeu veure exposades a la botiga-rober del carrer de Mar número 60. Podreu comprar els tiquets al preu de 2 euros la tira. El preu de l’entrada és de 6 euros que es destinarà als diferents projectes de Càritas. La Vetllada de Santa Llúsica a benefici de Cáritas és aquest dimarts a les 6 de la tarda al Centre Cultural.

 

2