Vés al contingut
1

Projecte d’Interioritat a l’escola Fedac: «Volem que els alumnes aprenguin a gestionar les seves emocions»

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola'

 

 

Els alumnes de l'Escola Fedac Pineda treballen el projecte d’Interioritat que els permet tenir eines per gestionar les seves emocions i creativitat per resoldre reptes i dificultats. Ho fan en un espai acollidor de l’escola, un cop a la setmana, a través d’experiències de relaxacions, meditacions, reflexions en grup o jocs, segons cada curs.

Raquel Díaz, responsable del projecte ha explicat al programa ‘Anem a l’escola’ que volen que els infants tinguin un espai per aturar-se i connectar amb el seu món interior.

 

1

 

A través de diverses propostes el professorat acompanya als infants en la descoberta del seu jo interior. Una representació d’alumnes de cada curs ens han explicat com ho treballen. Escoltem al Marc de P5, la Nora de 2on, la Fiona de 3er, l’Ainoa de 4rt, l’Ona de 5è i l’Aina de 6è.

 

2

3

 

4

6

7

8

 

8

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte d’Interioritat de l’escola FEDAC al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez.