Vés al contingut
1

Increment d'ingressos de pacients amb COVID als centres de la Corporació de Salut

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 28 persones, 12 més que el 3 de novembre. Actualment hi ha 2 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, 11 a l’Hospital Sociosanitari de Calella; 7 a l’Hospital de Blanes, i 8 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

 

Tenint en compte l’últim recompte, d'ara fa un mes (03/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 21 ingressos i 19 altes, 5 de les quals han estat de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. S’han comptabilitzat 3 defuncions.I a l’Hospital Sociosanitari de Calella s’han comptabilitzat 11 nous positius.

 

A l’Hospital de Blanes, respecte a l´últim recompte (03/11), s’han comptabilitzat 38 ingressos i 43 altes, 18 de les quals han estat de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’ha comptabilitzat 1 defunció.

 

A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, s’han comptabilitzat en aquest últim mes 22 nous positius, dels quals 14 ja han negativitzat.

 

 

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 15 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.