Vés al contingut
1

Entrega dels Premis Horitzó aquest dissabte al Centre Cultural

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

El dia 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, aquest any amb el lema ‘Inclusió social, autonomia personal, igualtat d’oportunitats’. A Pineda es commemora aquest dissabte, d’una forma més festiva, amb l’entrega dels Premis Horitzó. I el dia 2 de desembre, la Fundació Marpí i el Taller Horitzó faran una concentració a la Plaça de Catalunya i la lectura del manifest.

Pel que fa als Premis Horitzó que s’entreguen aquest dissabte a les 18h al Centre Cultural, José Antonio Canillas, director del Taller Horitzó de Pineda ha explicat que fa 7 anys que entreguen aquests guardons amb l’objectiu de premiar la solidaritat, la integració social i la promoció de l’econòmica social i solidària de persones, entitats i empreses.

Els premiats aquest any són el malgratenc Josep Gelpí, premi Solidaritat amb el poble sahrauí; Premi Integració i Participació Ciutadana per la Fundació Hàbitat Solidari de Calella i Premi a l'Economia Social i Solidària per la cooperativa Som Energia. En acabar l’entrega dels premis es farà un concert solidari a càrrec del grup ‘Difusa’ amb cançons teatralitzades.

 

 

 

2