Vés al contingut
1

La Gasol Foundation augmenta el seu compromís amb Pineda

 

 

La col·laboració es va iniciar el curs anterior amb el Projecte SISME, de promoció d’hàbits saludables i prevenció de l’obesitat infantil. Es passa dels 260 alumnes  participants del curs passat als més de 560 alumnes d’enguany. 


 

La Gasol Foundation

Fundació dels germans Pau i Marc Gasol. La missió és prevenir l’obesitat infantil− i Pineda segueixen millorant les sinergies iniciades el curs 2021/22 amb la implementació del projecte SISME a cinc centres escolars. Per aquest nou curs, el programa de promoció d’hàbits saludables a l’escola incorpora dos nous centres educatius, sumant el Mediterrània i Montpalau a Jaume I, Antoni Doltra i Sant Jordi. Aquesta suma de centres, juntament amb l’increment de línies, dona com a resultat un gran augment en el nombre total d’alumnes beneficiats, que passa a ser més del doble: de 260 a 560.


 

La col·laboració està centrada en el projecte SISME, una proposta de la Gasol Foundation per prevenir l’obesitat infantil en el marc de l’Educació Física i les tutories. Les accions portades a terme afecten tant a docents com a alumnes, amb sessions de capacitació per als professionals i reunions de seguiment per a conèixer-ne els resultats. A més, des de la fundació faciliten el material necessari per a que els nens i nenes participants descobreixin la seva motivació intrínseca pels hàbits saludables.



Un viatge a la Galàxia Saludable

Seguint la Guia Educativa SISME, als infants se’ls proposa un viatge metafòric a la Galàxia Saludable per despertar l’interès pels bons hàbits. A través d’ella s’endinsen en 4 planetes, claus per a la salut infantil: les hores i qualitat del son, l’alimentació saludable, el benestar emocional i l’activitat física i esport. Les sessions es duen a terme durant el curs escolar al llarg d’una vintena de sessions integrades al currículum de l’assignatura d’Educació Física, i es complementen amb 6 sobres que reben les famílies amb propostes d’activitats i consells per gaudir d’un estil de vida saludable.