Vés al contingut
1

L'Ajuntament demana a la Conselleria de Salut que torni a oferir pediatria al CAP del Carrer Tarragona

 

Des del 2020, coincidint amb la pandèmia, totes les visites de pediatria dels infants de Pineda i Santa Susanna, es concentren al CAP de Poblenou. El motiu és que Poblenou es va considerar 'centre sanitari lliure de COVID-19', ja que no s'hi fa cap visita relacionada amb el coronavirus. El CAP de Pineda Centre té també problemes d'espai, degut a l'increment de la població, i al fet que Pineda està a l'espera que la Generalitat tiri endavant el projecte del nou ambulatori al C/ Tribala.

Al darrer programa 'Connecta amb l'Alcalde', una oient ha demanat a l'Ajuntament que faci tot el possible per demanar a Salut que torni el servei de pediatria al centre de Pineda. Xavier Amor ha dit que «és coneixedor de les peticions que hi ha, però la decisió és de la Conselleria de Salut». També ha dit que «la Conselleria també reconeix que hi ha un problema d'espai al CAP del Carrer Tarragona».

L'alcalde també ha dit que «els han dit que tot es podrà solucionar quan s'hagi construït el nou CAP de Pineda, però no es conformen i volen que el servei pediàtric torni al CAP del carrer Tarragona». Xavier Amor ha dit que «han demanat al Conseller de Salut informació sobre quan podran començar les obres del nou ambulatori».


 

Proves de la Covid-19

Al CAP del C/ Tarragona es concentren les proves de COVID de tota la població de Pineda i Santa Susanna que tingui símptomes.


 

Trucar sempre per telèfon abans d'anar al CAP

Sigui quin sigui el motiu de la visita, sigui de pediatria o d'adults, des de l'Àrea Bàsica de Salut demanen que truquem abans al nostre ambulatori o bé al telèfon CatSalut Respon, el 061. També es pot programar la visita a través del portal a internet del Servei Català de la Salut o el portal La Meva Salut.