Vés al contingut
1

María José Sánchez, nova Hermana Mayor de la Hermandad del Rocío de Pineda

Fotos: Joan Caimel i Hermandad del Rocío de Pineda

 


 

Des d’aquest diumenge la pinedenca Maria José Sánchez és la nova Hermana Mayor de la Hermandad del Rocío de Pineda. L’entitat ha fet aquest diumenge al migdia l’acte del Canvi de Vara a l’església de Santa Maria. Esther Cobo, la Hermana Mayor sortint, ha deixat el càrrec que ha mantingut durant tres anys, ja que l’acte no s’ha pogut celebrar fins a aquest any per la pandèmia.

La pinedenca Maria José Sánchez és, des d’aquest diumenge la nova Hermana Mayor. El president de la Hermandad Mario Moreno ha explicat que és una persona que porta molts anys a la Hermandad i ha estat a l’anterior junta directiva com a vocal de protocol.

Un cap de setmana important i emotiu per la Hermandad perquè aquest any també han recuperat el Pregó, que s’ha fet aquest dissabte al vespre, a càrrec de Francisco Fernandez Moreno, de la Hermandad de Gibraleon, molt vinculat a l’entitat pinedenca.

 

1

 

1

 

Tant als actes del Pregó com el Canvi de Vara, el públic que els ha acompanyat han pogut portar aliments que la Hermandad recollia per Càritas.