Vés al contingut
1

El partit 'Convergents' anuncia que es presentarà a les Eleccions Municipals a Pineda del proper mes de maig

Es defineixen com a hereus de Convergència Democràtica de Catalunya i esperen aplegar un vot «que sigui una veritable alternativa». El nom de la candidatura serà 'Convergents-Ara Pacte Local'. S'ha fet la proclamació del seu cap de llista, David Torner, acompanyat de la nº 2 a la llista, Carme Blanco. En l'acte han manifestat «la seva il·lusió per encapçalar una candidatura representativa de les veïnes i veïns de Pineda». En el decurs d'un sopar, David Torner ha exposat la seva visió sobre quines polítiques s’han d’impulsar a nivell municipal. Ha dit que vol un Ajuntament «proper als ciutadans i que resolgui, d’una manera eficaç, les seves demandes per tal de contribuir a una millor qualitat de vida». Ha destacat sobretot, la necessitat de polítiques per a la gent gran i també de foment de l'economia local.

 

David Torner ha dit que «agafa el repte de liderar una llista electoral a Pineda i estarà acompanyat de persones de tots els àmbits, i per gent compromesa amb el seu poble». Ha recordat que «fa anys ja va governar Convergència i Unió a Pineda» i considera que fa temps que «molts pinedencs no han tingut un referent a qui votar, i per això volen despertar aquests votants», sumats als que «no voten», i per tant asseguren que «són una alternativa». La nº 2 de la llista és Carme Blanco que ha dit que «serà una experiència nova per ella però té ganes d'aportar idees pels ciutadans de Pineda». Ha afegit que «són conscients de la dificultat de guanyar unes eleccions a Pineda però volen tenir representació a l'Ajuntament». 

A l'acte hi va assistir entre altres el president del PDECAT, David Bonvehí. També hi va ser la fundadora de 'Convergents' i Secretaria General de la formació, Teresa Pitarch i el president de Convergents, Germà Gordó.

 

1

En una entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «es presentaran sota el nom 'Convergents-Ara Pacte Local', que aplega el PDECAT i altres partits i l'objectiu és poder-se presentar a uns 50 municipis catalans». Germà Gordó ha dit que «són hereus de Convergència Democràtica». Ha afegit que «hi ha votants que volen aquesta llista electoral per fer una política transparent amb el suport d'altres partits amb l'objectiu de tenir representació a l'Ajuntament i, si cal, fer canviar les majories». Ha dit que els candidats a Pineda «són persones que coneixen el país i estan preparats, i són persones responsables en la seva vida diària i personal». També ha dit que «esperen guanyar almenys dos regidors i fer entrar les polítiques convergents a la Casa de la Vila».


 

La presentació s'ha fet al restaurant Kapital de Pineda en un acte que ha aplegat militants i simpatitzants del partit a Pineda i militants d'altres poblacions.


1


1