Vés al contingut
1

'Escolta Jove'; el nou servei d'atenció adreçat a adolescents i famílies

 

Escolta l'entrevista a Eli Jove, Dinamitzadora Social de l'Espai Jove

 

L’Espai Jove-Can Jalpí continua reforçant l’atenció a joves i adolescents amb un servei d'atenció dedicat als majors de 12 anys. Es considera un servei complementari, que en cap cas substitueix tractaments mèdics o teràpies psicològiques i s'atén als joves a l'Espai Jove i també al Centre Cívic Poblenou.

Un servei que permet acompanyar-los a poder identificar i reforçar les capacitats pròpies i dels respectius entorns (família, escola, amistats) i, al mateix temps, generar un espai còmode on el jove es pugui sentir comprès, escoltat i acompanyat.

En tot cas, es considera aquest servei com a complementari i no realitzarà en cap cas tractaments, diagnòstics, ni teràpies, així com tampoc es poc considerar servei sanitari i/o psicològic.

Eli Roca ha dit que és un servei que també està adreçat a les famílies que hi poden trobar assessorament i informació.

 

S’oferirà tres dies a la setmana, en dos espais diferenciats: els dilluns al Centre Cívic de Poblenou i dimarts i dimecres, a l’Espai Jove Can Jalpí. L’horari del servei serà de 17 a 20h els dilluns i de 16 a 19h els dimarts i dimecres. El sistema d’accés al servei es farà mitjançant cita prèvia.