Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez guanya la Copa Catalana de WABBA

 

L'ha guanyat en la categoria Men's Physique Master en el campionat que s'ha disputat a Castelló d'Empúries. D'altra banda també ha obtingut el passi per a poder competir de forma professional a la AEC/ICN.

S'ha mostrat molt satisfet dels bons resultats que confirmen que està en molt bon estat de forma. Recordem que fa poques setmanes es va proclamar campió d'Espanya de culturisme natural. La competició es va disputar a població de Lliria, a València, i ha guanyat la medalla d'or de l'Associació Espanyola de Culturisme Natural. El premi li dona opció al campionat del món WNFBA.

Ha dit que «els valors són que els culturistes no facin ús de cap tipus de substàncies prohibides en cap sentit». També ha competit pel Campionat Mundial WABBA, oficialment anomenat Mr & Miss World WABBA entre altres competicions. A més, Ezequiel Ramírez va haver de passar controls de dopatge durant la prova per verificar que no pren substàncies prohibides.

Ha dit que «darrera dels campionats hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular i vetllant per la bona alimentació en tot moment».

 

1