Vés al contingut
1

Obertes les inscripcions per participar a la 'Ruta Playmobil Pineda de Mar' de promoció del comerç local

Foto: https://www.playmobil-funpark.de/en/

 

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha obert les inscripcions per a la 'Ruta Playmobil', una activitat pensada per dinamitzar el comerç local durant la campanya de Nadal, traçant una ruta específica entre els establiments inscrits. Cada punt tindrà una decoració adaptada amb elements de Playmobil i s’inclourà al mapa de la ruta, convertint-se en un dels diferents punts de visita.


 

Entre els dies 6 de desembre i 6 de gener, totes les pinedenques i pinedencs que vulguin participar al sorteig d’un viatge al Playmobil Fun Park d'Alemanya, hauran de visitar un mínim d’establiments inscrits a la ruta. Tant el mapa com el passaport -on es recolliran els segells de visita- s’entregaran dies abans als participants.


 

Els establiments poden fer la inscripció fins dijous 10 de novembre a través del formulari que hi ha a www.pinedademar.cat

Es podrà escollir entre diferents opcions i diferents elements per a que la decoració amb motius Playmobil sigui el més acurada possible.