Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez es proclama campió d'Espanya de culturisme natural

 

Escolta l'entrevista

 

Ha competit a la població de Lliria, a València, i ha guanyat la medalla d'or de l'Associació Espanyola de Culturisme Natural. El premi li dona opció al campionat del món WNFBA. S'ha disputat el cap de setmana i s'ha mostrat ««molt content del resultat» el que demostra el seu alt nivell. Ha dit que «els valors són que els culturistes no facin ús de cap tipus de substàncies prohibides en cap sentit». En total hi han participat cap a 400 persones en diverses categories.

 

1

 

Recordem que els darrers mesos també ha competit pel Campionat Mundial WABBA, oficialment anomenat Mr & Miss World WABBA entre altres competicions.

A més, Ezequiel Ramírez va haver de passar controls de dopatge durant la prova per verificar que no pren substàncies prohibides. També ha dit que ara competirà al campionat de Catalunya WABBA que es fa dissabte a Castelló d'Empúries. També pot competir al campionat que es farà a Cordoba per donar-li pas a la competició mundial que es farà a Praga d'aquí a unes setmanes.

Ha dit que «la competició obliga a l'esportista a estar al seu màxim nivell i això és molt difícil de mantenir perquè es va al límit».

L'esportista ha explicat que és molt important mantenir la concentració i a la seva categoria es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb harmonia i una bona posada en escena el més natural possible i que no sigui forçada. Ara el repte està en «afinar al màxim perquè és qüestió de detalls mínims».


 

Ha dit que «darrera dels campionats hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular i vetllant per la bona alimentació en tot moment».