Vés al contingut
1

Les obres de la Biblioteca de Poblenou, de nou en procés de licitació

L'espai de lectura de la Biblioteca de Poblenou al centre Cívic. Fotos. Biblioteques de Pineda


 

L'objectiu és poder reprendre les obres a principis de l'any vinent. La licitació de les obres de remodelació de la Biblioteca Poblenou s’han hagut de repetir en fins a dues ocasions. El motiu d’aquestes interrupcions ha estat extern: el primer, degut a la fallida de l’empresa adjudicatària, i la segona vegada, per la necessitat de revisar a l’alça els costos per l’augment dels preus per la inflació. Per aquest motiu les obres estan aturades. Ara s'ha recuperat el procés de licitació per tercera vegada. Es marca un calendari de represa de les obres per a principis de l’any 2023, segons ha dit l'alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

Mentrestant, es pot fer ús, des del 10 d'octubre, del Punt de Biblioteca situat al Centre Cívic Poblenou. Els serveis que ofereix són l'espai de lectura, la zona de revistes, i zona infantil. També hi ha el servei de préstec, tant dels llibres traslladats a l’espai, com del fons municipal i d’altres biblioteques. També ofereix accés gratuït a internet per a tots aquells que vulguin utilitzar-lo per a tasques en línia.

 

L’horari és de dilluns a divendres, de 15.00h de la tarda a 20.00h del vespre. A més, els dimarts i els dijous també obre als matins, en la franja horària de 10.00h a 13.00h del migdia.

1

 

1