Vés al contingut
1

Jordi Noguera: 'La temporada turística 2022 ha suposat la recuperació després de la pandèmia'

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jordi Noguera

 

Aquesta temporada turística ha suposat la recuperació després de la pandèmia. Així ho ha dit el president del Gremi d'Hoteleria del Maresme, Jordi Noguera, que ha valorat especialment l'ocupació hotelera des de mitjans de juliol a setembre, però amb xifres molt positives tant abans com després de l'estiu.

 

Jordi Noguera, que també és director de l'AquaHotel Promenade de Pineda, ha dit que després que la temporada 2019 que va ser històrica i amb molt bones xifres, la pandèmia va suposar un gran retrocés pel sector. El 2021 va començar a remuntar, però l'any clau ha estat aquest. L'altra cara de la moneda ha estat l'increment del preu de l'energia, els subministres i l'efecte de la guerra a Ucraïna en el turisme

 

D'altra banda, Jordi Noguera també ha parlat de la importància de consolidar la bona imatge dels pobles i les platges de l'Alt Maresme, i en aquest sentit ha destacat la necessitat de tenir un bon passeig i ben cuidat a Pineda. D'altra banda, ha dit que és positiva l'aposta pels esdeveniments que donen nom a Pineda, com Arts d'Estiu o el Festival Psychobilly; així com altres esdeveniments, com l'Ironman Barcelona, a Calella. Ha dit que això beneficia el conjunt del territori, ja que porta visitants a l'Alt Maresme.

 

Tant a Pineda com a l'Alt Maresme, durant aquest mes d'octubre ja han començat a tancar alguns hotels, d'altres tancaran entre finals de mes i mitjans de novembre. Més enllà d'això, quedarà algun hotel obert puntualment durant l'hivern, segons ha explicat el president del Gremi d'Hoteleria del Maresme.

Podeu escoltar íntegrament l'entrevista al servei de Ràdio a la Carta de radiopineda.cat, al programa Pineda Es Mou.