Vés al contingut
1

Es convoca el 13è Premi Ombú de Fotografia

Foto premiada l'any passat. Foto d'arxiu.

 

Arriba el 13è premi Ombú de Fotografia organitzat per l’Ajuntament de Pineda amb la col·laboració dels Fotògrafs de Pineda. Fins el dia 6 de novembre podeu presentar fotografies originals relacionades amb Pineda.

Joan Legaz, secretari dels Fotògrafs de Pineda ha explicat que tothom que vulgui i li agradi la fotografia hi pot participar. Joan Legaz ha dit que totes les fotos passaran a formar part de l'Arxiu Municipal de Pineda.

Les fotos han d’estar relacionades directament amb situacions o indrets de Pineda. Joan Legaz ha dit que no cal ser un fotògraf professional per presentar-se al premi i ha animat a tothom a participar-hi.

Pel que fa als premis, hi haurà un primer premi valorat en 500 euros, el segon de 300 i el tercer premi valorat en 150 euros. També hi haurà el Premi Vila de Pineda valorat en 150 euros i el Premi per Votació Popular dotat en 150 euros.

S'exposaran les 30 fotografies finalistes que seran impreses. Es podran veure a Can Comas del 25 de novembre al 23 de desembre. El divendres 23 de desembre a les 8 del vespre es farà el veredicte del premi en un acte a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda.

El jurat està format per l'Alcalde de Pineda, regidora de Cultura i dos professionals de la fotografia.


 

Podeu consultar les bases del 13è Premi Ombú al web www.fotografsdepineda.com

 

1