Vés al contingut
1

José Sacristán obre aquest dissabte la programació de tardor de l’Auditori de Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Noms com José Sacristán, Míriam Iscla o el finalista de la Voz Sénior, el pinedenc Lluís Navarro, formen part de la programació d’espectacles de tardor de l’Auditori. Una programació que comença aquest dissabte amb l’actuació de José Sacristán, i amb totes les entrades exhaurides des de fa setmanes, amb l'obra de teatre 'Señora de rojo sobre fondo gris'. La regidora de cultura de l’Ajuntament de Pineda Sandra Perez ha dit que la programació d’aquesta temporada és de qualitat, apostant també per la cultura de Km0.

 

Pel públic familiar s’han programat dos espectacles. «Joc de cadires», el dia 30 d'octubre, de la companyia Cal Teatre,i el musical «En Joan sense por i la casa encantada»de la Roda Produccions que es podrà veure el dia 11 desembre. També actuarà el pinedenc Lluís Navarro, finalista de la Voz Sénior amb el concert ‘Smokin’ Blues’ el dia 19 de novembre, i la pinedenca Míriam Iscla portarà a l’escenari de l’Auditori la comèdia ‘Les bones intencions’ el dia 6 de novembre amb l’actor Joan Negrié. Sandra Pérez ha dit que la programació està pensada pel públic de totes les edats.


 

Podeu consultar tota la programació i comprar les entrades al web www.auditoripineda.cat o bé a Can Comas (plaça Catalunya 3, Pineda de Mar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Les persones titulars del carnet «Amics de L’Auditori» obtindran descomptes. La targeta es pot demanar gratuïtament a Can Comas.

 

 


1