Vés al contingut
1

L'islandès Sigurdur Orn i la danesa Janette Dommer guanyen la Ironmann Barcelona 2022

 


 

L'islandès Sigurdur Orn guanya la Ironmann Barcelona amb un temps de 8 hores 42 minuts i 1 segon. El segon lloc ha estat per Fernando Santander a 6 minuts 40 segons del primer i el tercer lloc per Roberto Ruiz a 11 minuts i 30 segons.

En noies, la primera ha estat la danesa Janette Dommer amb un temps de 9 hores 24 minuts i 43 segons. En segon lloc, Chloe Sparrow i en tercer llo Lucia Blanco.


 

A la mitja, el guanyador ha estat el francès Amandin Colvray amb un temps de 4 hores 13 minuts, i en segon lloc, el català Ricard Mari i en tercer lloc Vincent Fazari.

En noies, la guanyadora ha estat Megan Chapple amb un temps de 4 hores 23 minuts i 46 segons, en segon lloc Constance Minet i en tercer lloc Anne Zijderveld.


 

Com cada any arriben més de 3000 atletes de tot el món i de renom internacional molt ben preparats físicament. Aquesta important cita esportiva consta d'una prova de 3.8 quilòmetres nedant a mar obert a Calella, una cursa de 180 quilòmetres en bicicleta de carretera pel Maresme, i finalment, els atletes han de córrer una marató que passa entre Calella i Pineda, fent quatre voltes al circuit del passeig, arran de mar.